A sorban állás a múlté, intézze ügyeit mostantól online!

Az online elérhető Önkormányzati Hivatali Portál nemcsak magánszemélyeknek, hanem a vállalkozásoknak is megkönnyíti a mindennapjait. Az e-ügyintézési felületen keresztül az ország bármelyik pontjáról, gyorsan és kényelmesen intézhetők az önkormányzati ügyek. Az elektronikus ügyintézést választók így nemcsak a sorban állás miatti bosszankodástól kímélik meg magukat, hanem támogatják a papírmentes és környezetkímélő ügyintézést is.

 

Kényelmes és gyors megoldás nyújt a bárhonnan elérhető Önkormányzati Hivatali Portál

 

Házasságkötés, gyermekszületés, építkezés, autóvásárlás, vállalkozásindítás, mind-mind fontos és örömteli, ugyanakkor kétségtelenül hivatalos ügyintézéssel is járó események. Januártól már minden magyarországi településen, így nálunk is elérhető az Önkormányzati Hivatali Portál szolgáltatás, amelyen keresztül online, akár a saját nappalinkból is kényelmesen és gyorsan intézhetők az önkormányzati hivatali ügyek a hét minden napján. Így életünk kisebb-nagyobb eseményei és azok adminisztrációs feladatai is sokkal könnyebbé válnak.

 

 

 

Értesítjük a lakosságot, hogy 2018. augusztus 1-től Dr. Nagy Zsuzsanna fogszakorvos látja el a fogorvosi feladatokat.

 

Dr. Nagy Zsuzsanna fogszakorvos:

 

Rendelés helye: 8800 Nagykanizsa, Kinizsi u. 2.

 

Kellemes tavaszi nap melengette hátunkat e vasárnap délutánon, mikor is Kisrécsén az édesanyákat, és a falu szép korú lakóit köszöntöttük.

A Közösségi Színtér szabadtéri rendezvény udvarában megterített asztalokkal és virágdíszítéssel fogadtuk a meghívott vendégeket. A polgármester köszöntő szavait követően a Nagykanizsai Városi diákszínpad tehetséges előadói színvonalas verses-zenés összeállítással köszöntötték az édesanyákat.

Polgármester Asszony beszéde az ünnepségen:

 

"Tisztelt Kisrécsei Polgárok, Államtitkár Úr, Helyettes Államtitkár Úr, Polgármester Kollégák, Kedves Vendégeink!

Kisrécse község nevében köszöntöm Önöket a településünk számára kiemelt rendezvény és fejlesztés alkalmából. Külön öröm számunkra, hogy a Magyar Kormány, mint a beruházás finanszírozója két tagjával is képviselteti magát: Cseresnyés Péter Úr a munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár, a Mura Program miniszteri biztosa, Kisrécse országgyűlési képviselője,és  Dr. Dukai Miklós a Belügyminisztérium Önkormányzati Helyettes államtitkára személyében.

Június 4-én megrendeztüka a Gyermeknapot és a Pünkösdi király és királynő választást. Az égiek is kegyesek voltak hozzánk, hisz csodálatos napsütéses időnk volt.

A Ludvig művésztelep meghívta a gyerekeket egy kis színházi előadásra, mely nagy sikert aratott a lurkók és a felnőttek körében egyaránt.

Ezt követően a kultúrháznál és a játszótéren folytatódtak a programok.