Hétfőn lejár az otthon tartózkodás az önkéntes karanténban lévőknek. Egészségi állapotuk jó, tünetet nem mutatnak. Köszönjük Nekik, hogy vállalták ezt a két hetes magányt értünk!
Rákhely Jenő búcsúztatása március 30. hétfőn 14 órakos lesz a temető urnafalánál.
Kérek mindenkit a járványügyi előírások betartására.


Dr. Éberling György a koronavírus járvány idején szerdai napokon nem rendel, pénteken 8-10 óráig van rendelés. Más napokon változatlanul. A vérvétel elmarad.
A hivatalban kedd óta varrjuk a maszkokat, jövő héten elkészülnek és ki tudjuk osztani. Készültek maszkok gyermekméretben is a kicsiknek. A férfiaknak terepmintás, a hölgyeknek levendula mintás, kicsiknek bárányos, virágos és kalózos mintával készült. Minden háztartás annyit kap, ahányan ott élnek. A maszkok kétrétegűek, moshatóak és vasalással fertőtleníthetőek, fontos, hogy ezt mindennap megtegyék! Hatalmas köszönet Szatainé Brigittának, Némethné Kocsis Veronikának, Vinczéné Hajnalkának és Sziva-Nyilassy Tamarának a falubeliekért végzett munkáért!
Kérném az időseket, ha tehetik, maradjanak otthon! Ne engedjenek be magukhoz lehetőleg senkit, tudom, hogy jól esik beszélgetni valakivel, de nem tudhatják, hogy esetleg nem fertőzött-e vendégük.
Remélem hogy a körülményekhez képest mindenki jól van! Ki kell tartanunk ebben a nehéz időben, remélem, hogy minél előbb vége lesz ennek az embertpróbáló időszaknak és újból találkozhatunk, jókat beszélgethetünk, nevethetünk! Ennek reményében kérek mindenkit, hogy tartsuk be az egészségügyi előírásokat.
Akinek kérdése van, vagy valamilyen kérése, kérem hívjon bizalommal!


Tisztelettel:

Tóth Lucia Krisztina

Copyright © 2022 kisrecse.hu. Minden jog fenntartva.

Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.