Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntöm községünk honlapján!

Kisrécse Nagykanizsa és Zalakaros között található, Nagykanizsától kb. 7 km-re, Dél-Zala jellegzetes dombvidékén. A változatos tájon az utcák völgyben vagy dombon kanyarognak.
Kisrécséhez tartozik a sokak által Kendlimajornak nevezett településrész, ami közigazgatásilag Sándor-major, illetve Kisrécse Kossuth utca. Bár sokak számára ismeretlenül hangzik Kisrécse neve, az idegenforgalomban betöltött szerepe miatt egyre bővül az idelátogatók száma, a lovas- és falusi turizmus szerelmeseinek pedig nem teljesen idegen az aprócska falu.

Híres a félévente megrendezésre kerülő nemzetközi alkotótábor a Művészeti Akadémián és a Czinki Nosztalgia Parasztudvar Kendlimajorban. Népszerű és sok vendéget vonz a minden év augusztusában megrendezésre kerülő „Lókötő Fesztivál” is.

A fentieken kívül egyéb lehetőséget is kínál a falu és közvetlen környezete: akit a bevásárló turizmus vonz, az Nagykanizsán kedvére vásárolhat; akit a termál turizmus, az felkeresheti Zalakaros híres Gyógyfürdőjét. Nálunk egy nagyon nyugodt, nagyon csendes, nagyon falusi környezetben tudja tölteni a szabadságát nagyon megfizethető szállásárakkal.

Legyen hát Ön is a vendégünk, sok szeretettel várjuk Kisrécsén!

 

Tóth Lucia Krisztina
polgármester

 

Egy rövid film Kisrécséről, ami 2010-ben készült.

(Remélhetőleg hamarosan egy frissebbel csábíthatjuk településünkre az érdeklődőket)

Copyright © 2022 kisrecse.hu. Minden jog fenntartva.

Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.